Design is Thinking Made Visual

OUR STORY

Din 2008 …

“Noi ne diferentiem!” – Adi Center  – raport crescut calitate/pret pentru servicii de print digital, (calendare personalizate 2024) offset (tipografie-print A3 si A4 policromie), serigrafie, print imagini dimensiuni mari indoor-outdoor (banner, roll up banner, autocolant, tablouri din panza-canvas) si  personalizari prin sublimare  (tricouri, sepci, cani, materiale textile, mouse pad-uri, genti, puzzle).

Editura StudIS va permite publicarea rapida a cartilor si revistelor la o calitate maxima cu un pret minim (consultati Oferta Preturi Tipar Carti Si Reviste).

Clientii apreciaza prin feedback pozitiv beneficiile celor mai mici preturi pentru carti de vizita, afise, pliante (flyere), calendare, mape cu buzunar, plicuri personalizate, coli cu antet, bannere, felicitari, invitatii, tablouri executate conform standardelor de calitate.

Adi Center se numara printre companiile de print digital (tipar digital) din Romania care accepta comenzile dumneavoastra online prin email.

Castigati mai mult timp trimitand comanda la adresa de email adicenter@yahoo.com

Daca fisierul dumneavoastra este foarte mare si nu se trimite prin email, puteti utiliza serviciile gratuite de transfer fisiere online prin serviciul wetransfer.com (specificand adresa de email adicenter@yahoo.com si detaliile comenzii dumneavoastra in campul corespunzator din formularul de transfer gratuit fisiere online).

Cu un singur click fisierele dumneavoastra ajung in Inbox-ul contului de email adicenter@yahoo.com, chiar daca nu va logati la serviciul dumneavoastra de email favorit si in schimb utilizati un serviciu online gratuit de transfer de fisiere.

Serviciile si produsele Adi Center sunt disponibile pentru comenzi efectuate din toate orasele Romaniei (nu numai din Iasi) prin servicii de curierat rapid. Livrari in toate orasele.

Va rugam sa specificati un numar de telefon valid, detaliile comenzii, datele de facturare si o adresa valida in cazul comenzilor efectuate din alte orase decat Iasi.

Suntem foare multumiti de colaborarea cu Adi Center. Sigur vom reveni
Ionel D
Designer